Чајанка 2023

У нашој школи се већ традиционално сваке године одржава догађај под називом „Чајанка“. То је једна заиста лепа и занимљива манифестација, која сад већ постаје и заштитни знак наше школе.

Ове године, „Чајанка“ је одржана 29. 11. 2023. Сви смо се окупили у 12.30 часова у холу школе и почели да се забављамо. Било је невероватно видети како су сви добро слагали и уживали у игри.

Наставница руског, Далиборка Добрица и наставница енглеског, Драгана Драгаш, осмислиле су програм који је био веома интересантан. Водитељи овог програма били су Његош Тадић, Миња Бојовић и Ана Мркаљ. Након њихове најаве, на ред су дошли ученици млађих разреда, који су извели сјајну кореографију уз песмицу „Tea pot“, коју је осмислила наставница Данијела Баштовановић, као и скечеви на енглеском које су извели наши сјајни другари: Лазар, Богдан, Вукашин, Филип, Дуња и Аница. Потом је уследио и скеч на руском језику, који су извели одлични: Ива, Лана, Вељко и Јован.

На крају ових дивних изведби, сви смо се опустили уз шољицу топлог чаја и укусних кексића.

Чајанка је заиста била посебан догађај у који је уложено доста труда, али најважније од свега јесте да смо провели дивно време са другарима и уживали у игри и дружењу.

Једва чекамо следећу „Чајанку“!

 

            Новинарска секција: Ана Мркаљ VII/3, Миња Бојовић VII/3 и Дуња Антанасковић VII/3

Tags: No tags

Comments are closed.