Црвени крст и новогодишњи пакетићи

У понедељак,1.11.2021.године,у нашој школи, реализован је пројекат Црвеног крста Србије-,,Смањење ризика и ублажавање последица од елементарних непогода и других опасности.“

Кроз предавање и симулацију заштите у случају елементарних непогода, ученике 3.разреда провео је  стручни сарадник Црвеног крста Земун,Никола Рендулић.

Ученици су са великом пажњом пратили предавање,али и активно учествовали у планираним активностима.

                                                                                                                    Светлана Ђорђевић Арамбашић

Велика новогодишња акција,,Један пакетић-много љубави“ и ове године реализована је веома успешно.Од приспелих поклона направљено је 72 пакетића које су преузели представници Црвеног крста Земун.Пакетићи су подељени деци са територије општине Земун из социјално угрожених породица.

Део пакетића задржан је и подељен ученицима наше школе који то својим радом и понашањем заслужују.

Захваљујемо свим ученицима и њиховим родитељима уз чију помоћ смо успели да реализујемо ову акцију и на тај начин обрадујемо и усрећимо неко дете.

                                                                                                                          Светлана Ђорђевић Арамбашић

 

Обавештење за родитеље ученика будућег првог и другог разреда

Поштовани родитељи ученика будућег првог и другог разреда, oбавештавамо вас да је Школа добили Допис о набавци уџбеника за ученике првог и другог разреда за школску 2022/2023. годину. Град Београд планира да за школску 2022/2023. обезбеди бесплатне уџбенике за ученике првог и другог разреда са територије града Београда. Предмет набавке биће искључиво изабрани уџбеници из Каталога МПНТР за које се школа определила, а у складу са Одлуком Владе Републике Србије за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезни предмет. На основу овог Дописа, родитељи, односно други законски заступници ученика, не треба да самостално купују уџбенике за своју децу, већ ће Фондација за младе таленте града Београда уз координацију са надлежним Министарством извршити дистрибуцију штампаних уџбеника ка школама.

За све додатне информације можете контактирати Фондацију за младе таленте града Београда на телефон 011/3216-246 или путем имејла: fondzamlade@beograd.gov.rs

Земун, 28.03.2022.

ОШ „Станко Марић“ Земун

Последњи поздрав домару Слоби

Поштовани професори , сарадници , колеге ,родитељи и ученици,

Обавештавамо Вас да нас је напустио наш драги  домар Слободан Ашић .

Био је 10 година наш најбољи домар.

Увек ведрог духа  утицао је на животе свих нас а својом одмереношћу  и  добротом  красио је наш  колектив  . До  краја  посвећен  послу , ценећи  праве  животне  вредности  оставио је велики траг као домар  школе , на чему ћемо му бити вечно захвални.

Нека ти је вечна слава и хвала!

Комеморација ће се одржати  11.марта у 11:30 часова у  ОШ “Станко Марић“  Сахрана  11.марта у  13 часова на гробљу у Угриновцима