Proslava Svetog Save 2018

embed video plugin powered by Union Development

Novogodišnji maskenbal školske 2017/18

27.12.2017. godine održan je novogodišnji maskenbal. Učestvovali su učenici od I do IV razreda. Maske su bile veoma kreativne i originalne i dobile su velike pohvale našeg žirija. Svi učesnici maskenbala dobili su zahvalnice , a pobednici prigodne nagrade. U prilogu se nalazi snimak maskenbala, tako da oni koji nisu imali prilike da dođu mogu da pogledaju kako nam je bilo lepo.

embed video plugin powered by Union Development

Izložbeno prodajni bazar "Bakini kolači"

 

U našoj školi održan je 7.11.2017. izložbeno prodajni bazar tradicionalnih kolača pod nazivom „Bakini kolači“ u kome su učestvovale odeljenske zajednice od I-IV razreda. Vešte ruke baka i mama napravile su za taj dan mnogo lepih i ukusnih kolača koji su nas prosto pozvali da ih kupimo i probamo.

Žiriju, koga su činile učiteljice Jeremić Milica i Prokopljevic Marica, psiholog Marija Jovičin i naša kuvarica u penziji  Angelina Gavrilović, nije bilo ni malo lako. Ipak neko je morao i da pobedi. Prvo mesto osvojio je kuglof- mame Radović Vuka iz II1 , drugo mesto medenjaci- bake Vasiljević Tamare iz I3 , a treće mesto krofne bake Radojičić Dunje iz III1. One su nagrađene diplomom i keceljom. Posebne zahvalnice dodeljene su i: baki Vukić Luke i Ivane- III2-  za najukusnije breskve, mami Mlađenović Dimitrija- IV2-za gostinjske bele štangle, baki  Ratkovac Andreja- IV1- za najkreativnije vanilice.

 

Rukovodilac Stručnog veća- nast.razr.nastave Natalija Radovanović

 

embed video plugin powered by Union Development

Svečani prijem prvaka školske 2017/18

              

 I ovog prvog septembra, u čast nove generacije učenika prvog razreda, sa želјom da im ovaj dan ostane u lepom sećanju, upriličena je priredba dobrodošlice koju su pripremili njihovi stariji drugari sa svojim učitelјicama.

             Prvo se novim članovima naše škole obratila direktorka Radmila Marčić. Toplim i prigodnim rečima ohrabrila je prvake i njihove roditelјe, a zatim im poželela srećan početak i mnogo uspeha u sticanju novih znanja. Lepim želјama pridružio se i predsednik gradske opštine Zemun, gospodin Dejan Matić, i uručio im poklone koje je obezbedila opština Zemun. Nakon priredbe i po završetku prozivke, učitelјice prvog razreda povele su prvake na njihov prvi čas.

              Svim učenicima  naše škole i njihovim roditelјima, a posebno đacima prvacima želimo   mnogo uspeha tokom školovanja. 

 

Učitelji prvog razreda

 

embed video plugin powered by Union Development