Dečja nedelja školske 2017-18

       U našoj školi je od 2. do 6. oktobra obeležena Dečja nedelja. Dečja nedelja je i ove godineobeležena nizom aktivnosti u koje su bili uključeni učenici naše škole , a najviše prvaci , jer oni tekpostaju članovi Dečjeg saveza .

              2.10. je započeta aktivnost pod nazivom „Dečji predlozi,želje ...“ u kojoj su učenici imali priliku da napišu na papiru svoje predloge ,želje,sugestije,razmišljanja...i da tokom cele sedmice ubacuju u kutiju u holu škole koja je namenjena za to .Učenici su sa radošću prihvatili ovu aktivnost i dolazili su do kutije i više puta .  3.10. su učenici od 1.do 4.razreda imali čas crtanja u školskom dvorištu.Učenici su na veoma kreativan i lep način ukrasili betonirani deo dvorišta kredama u boji, crtajući slike sa veoma maštovitim i lepim motivima iz svog dečjeg sveta . Lepo vreme ,bez kiše dozvolilo je svima da uživaju u lepoti učeničkih radova sve do petka .

             4.10 je organizovana priredba za prijem prvaka u Dečji savez.Članovi sekcija su sa svojim učiteljicama pripremili veoma lepu priredbu sa zanimljivim programom . Prvacima su na kraju priredbe podeljene Dobrodošlice i tako su i oni postali članovi Dečjeg saveza . Učenici od 5. do 8. su  imali kros koji je uspešno završen.

           5.10. su prvaci sa svojim učiteljicama  i direktorkom  , prisustvovali sađenju Drveta generacije u školskom dvorištu.Tom prilikom su upoznati sa značajem drveća za zdravu životnu sredinu , ali i simbolikom njihovog odrastanja ,kao što raste i ostalo drveće u našem dvorištu ,koje su neke prethodne generacije zasadile.

6.10.su organizovana među odeljenska sportska takmičenja na kojima du se deca sa uživanjem takmičila sa drugarima iz drugih odeljenja .

 

                                                                                                                                Profesor razredne nastave:

                                                                                                                                             Mira Prlainović

 

embed video plugin powered by Union Development

Uskršnji bazar školske 2016/17

 

embed video plugin powered by Union Development

Video: Dan škole školske 2016/17

 

 

embed video plugin powered by Union Development

Sveti Sava 2017 - snimak priredbe

embed video plugin powered by Union Development