Svi treba da znaju šta dugarstvo znači

 

Opština Zemun za učenike od 1.do 4. razreda naše škole organizovala je predstavu „Svi treba da znaju šta dugarstvo znači“u Domu kulture Ugrinovci.

Pero članova novinarske sekcije približiće Vam atmosferu i utiske nakon gledanja predstave:

„Predstava je održana 22. 9. 2016. u Domu kulture u Ugrinovcima. U toj predstavi se radi o prijateljstvu. Glumili su princeza, kralj i žabac. Kralj je bio debeo i stalno je terao svoju ćerku, princezu, da se uda. Ona nije želela jer su joj svi bili ružni, pa tako i žabac,  koji je hteo da joj bude prijatelj. Žabac je u stvari bio princ, koji je zbog svoje loše naravi kažnjen tako što je pretvoren u životinju. Princeza i žabac su na kraju predstave ipak postali prijatelji. Čini su tad nestale i žabac je opet postao princ, jer je jedino prijateljstvo sa uobraženom princezom moglo da ga spasi. Princeza je postala bolja osoba, jer je shvatila da se loše ponašala.

Meni se predstava dopala zato što je smešna i poučna. Najsmešnije mi je bilo kad je žabac rekao da je možda kineska kokoška zelene boje i da ima vatrenu metlu. Shvatio sam da nije važno da li je neko ružan, ili lep, već da li je dobar drug.“

 

Nemanja Zorkić IV2

 

 

embed video plugin powered by Union Development